Home

Welkom bij Fysiotherapie van Lammeren, pluspraktijk  in Bergen op Zoom

Fysiotherapie van Lammeren is een pluspraktijk. U kunt bij ons terecht voor individuele behandelingen, groepsbehandelingen en – trainingen, manuele therapie, sportfysiotherapie, hart/vaat/long fysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, handfysiotherapie, fysiotherapie bij Parkinson, diverse beweegprogramma’s (o.a. COPD, Diabetes, Obesitas, Reuma) en fitness bij hartklachten, medische trainings therapie, acupunctuur, behandelingen middels tractieapparaat bij Carpaal Tunnel Syndroom, revalidatie na Corona, shockwave en  echografie van het bewegingsapparaat. Meer informatie kunt u vinden onder Specialisaties.

 

Een gemotiveerd team specialisten staat voor u klaar, u bent bij ons in goede handen.

Ons praktijkcentrum beschikt over moderne trainings- en oefenapparatuur en AED, waardoor wij u een breed aanbod aan zorg kunnen aanbieden.

De praktijk is gevestigd in de voormalige Cort Heijligerskazerne aan het Jan Borghoutsplein 53/54 te Bergen op Zoom. Het complex is met de auto bereikbaar via de hoofdpoort aan de Beukenlaan of door de poort tegenover de hoofdingang van sportpark Rozenoord. Naast een grote parkeerplaats in de Beukenlaan zijn er tevens twee invalideparkeerplaatsen bij de hoofdingang van de praktijk.

Fysiotherapie van Lammeren is aangesloten bij het samenwerkingsverband Fys’Optima www.fysoptima.nl en daarmee voorkeursleverancier van de meeste zorgverzekeraars.

afspraak

Meer informatie over onze praktijk kunt u vinden onder Praktijkinformatie.

Onze Privacy Policy vindt u hier.